Vita Viognier växer mitt i rödvinsdistriktet i Rhônedalen

25.5.2020 - 14.18 Premium

Vinrutan: Druvorna mognar i Champagne men småodlaren kämpar på

20.5.2020 - 14.15 Premium

Bubbel är alltid en bra idé till mors dag

6.5.2020 - 17.45 Premium

Vinrutan: Vinho verde – den perfekta övergången från rött till rosé

4.5.2020 - 17.19 Premium

Vinrutan: En skål för våren – trots restriktioner

28.4.2020 - 19.35 Premium

Vinrutan: Lilla druvskolan, del 6: Toppdruvan Pinot gris passar med all slags mat

16.4.2020 - 16.12 Premium

Vinrutan: Påskens viner ska passa till många smaker

8.4.2020 - 20.57 Premium

Vinrutan, lilla druvskolan del 5: Borgström: Druvan Gewürztraminer är mitt livs vinkärlek

2.4.2020 - 14.12 Premium

Vinrutan: Våren kommer med vita viner

26.3.2020 - 00.00 Premium

Vinrutan: Borgströms druvskola – Riesling är druvvärldens drottning

18.3.2020 - 17.17 Premium

Vinrutan: Tre ovanligare pärlor bland druvorna

16.3.2020 - 15.14 Premium

Vinrutan: Rosévinerna kommer i mars – specialsortimentet bjuder på lyxiga rödviner

4.3.2020 - 19.42

Vinrutan: Kina är världens sjätte största vinproducent

28.2.2020 - 10.07 Premium

Vinrutan: Fira en romantisk vändag med afrodisiaka

12.2.2020 - 16.34 Premium

Vinrutan: Torra och fruktiga vita viner till vinterns maträtter

7.2.2020 - 15.36 Premium

Vinrutan : Pigga bubblor passar till feta fiskar, mingel och blinier

31.1.2020 - 07.30 Premium

Vinrutan : Vin som smakar tranbär och en välgjord ungrare - HBL:s "Joffe" Borgström hittar det ovanliga

23.1.2020 - 10.42 Premium

Vinrutan: Viner inspirerade av film

3.1.2020 - 12.16 Premium

Vinrutan: Vad ska du servera i glasen på nyårsafton? Vår expert "Joffe" vet

29.12.2019 - 10.17 Premium

Lilla druvskolan, del 1: Dags att presentera druvan – vinets hjärta

12.12.2019 - 10.19 Premium