Tv-recension: Serien där gravida finlandssvenskar filmar sina liv är feelgoodmys i all sin vardagliga odramatiskhet

17.1.2022 - 06.00 Premium

Tv-recension: Landscapers om ett "vanligt" par som begår dubbelmord tänjer på gränserna för true crime-berättandet

16.1.2022 - 15.00 Premium

Veckans tv-filmtips: Anders Larssons fina avsked till världen

15.1.2022 - 16.00 Premium

Tv-recension: Netflixserien The club gjorde Turkiets judar överlyckliga – Pia Ingström identifierar sin egen finlandssvenska minoritetskänsla i serien

10.1.2022 - 06.00 Premium

Veckans tv-filmtips: Renny Harlin trampar vatten i sitt senaste bottennapp

9.1.2022 - 15.00 Premium

Tv-recension: Yles nya dramasatsning om två änkor efter en man som levt dubbelliv får Pia Ingström att vilja veta hur det går med arvsskiftet

7.1.2022 - 11.00 Premium

Veckans tv-filmtips: Att återse Martin Beck är som att hälsa på en gammal släkting

2.1.2022 - 15.00

Veckans tv-filmtips: Pekka Strang som stygg vovve – Laura Birn och Elmer Bäck medverkar i Estlands Oscarsbidrag

29.12.2021 - 06.00 Premium

Tv-recension: True crime-serien om Birgit Meiers försvinnande är det obehagligaste du kan se under mellandagarna

27.12.2021 - 06.00 Premium

HBL:s guide till 50 sevärda tv-serier i mellandagarna

25.12.2021 - 06.02

Din guide i julfilmsdjungeln – mycket dynga, men det finns några guldkorn

20.12.2021 - 16.00 Premium

Tv-recension: SVT:s julsatsning om kung Gustaf V:s homosexualitet är en höjdare full av överraskningar

20.12.2021 - 06.00 Premium

Veckans tv-filmtips: Jonas Gardell, Maria Åkerblom och Jönssonligan i Finland

19.12.2021 - 15.00 Premium

Veckans tv-filmtips: Nina Hukkinen är en pärla i Klaus Härös Dagmamman

15.12.2021 - 11.00 Premium

Tv-recension: I Maid är USA inte möjligheternas land – Alex kamp för ett bättre liv är en tröstlös thriller

13.12.2021 - 11.00 Premium

Kommentar

7.12.2021 - 12.26

Veckans tv-filmtips: Peter Jöback i julfilm – Tobias Zilliacus i finlandssvensk krigsfilm

6.12.2021 - 06.00 Premium

Tv-recension: Peter Jacksons dokumentär ger en ny bild av Beatles sista tid – och man förstår irritationen på Yoko Ono

3.12.2021 - 16.00 Premium

Veckans tv-filmtips: Spielbergs debutfilm från 1971 håller än – man i bil jagas av långtradare i actionrysare

1.12.2021 - 06.01 Premium

Tv-recension: Älskvärda kriminella i småstadsidyll – så här bra är årets SVT-julkalender

30.11.2021 - 15.00 Premium