Våga experimentera med bovete- och talkonmjöl i julbaket

16.12.2020 - 21.00 Premium

Grönkål och havtorn ger nyttigheter och energi i november

19.11.2020 - 16.36 Premium

Torsdagsmaten: Variera plättarna med pannkakor från fjärran länder

5.11.2020 - 07.12 Premium

Förädla de sista tomaterna till hemlagad ketchup, sylt och dessert

15.10.2020 - 10.11 Premium

Byt ut nötfärsen i höst – lammfärsen tål kryddor i alla smaker

1.10.2020 - 13.52 Premium

Teaterchefen Joachim Thibblin serverar tretusen år gammal lyx: marinerad vaktel

24.9.2020 - 12.07 Premium

Marthas mat: Nu är det högsäsong för lyxiga lingon och riviga rönnbär

17.9.2020 - 08.51 Premium

Gröna burgare får smak av rök, ost och goda tillbehör

10.9.2020 - 08.23 Premium

Låt äpplena falla rakt ned i maten

3.9.2020 - 09.10 Premium

Röka fisk är inte så enkelt – Bill avslöjar en detalj som gör den rökta fisken suverän

27.8.2020 - 08.45 Premium

Malins mat: Sommar och höst möts på tallriken i augusti

13.8.2020 - 10.53 Premium

Potatissallad för alla tillfällen

24.6.2020 - 17.18 Premium

Låt primörerna spela huvudrollen på midsommarbordet

17.6.2020 - 17.10 Premium

Bjud på somrig vegomiddag utan grill

12.6.2020 - 15.28 Premium

Kål – sommarens bästa tillbehör

3.6.2020 - 18.17 Premium

Malin testar bekanta råvaror i nya recept – bakar paj av tortillabröd

15.5.2020 - 12.16 Premium

Vårens primörer ger festliga rätter

13.5.2020 - 16.17 Premium

Skåprensa och laga några härliga rätter för kristider

7.5.2020 - 21.30 Premium

I år firas vappen hemma – så här gör du munkarna och mjödet själv

28.4.2020 - 14.37 Premium

Dubbelsatser lösningen i distansköket

15.4.2020 - 19.30 Premium