Teaterrecension: En ynnest att vistas i Leea Klemolas kufiska värld

27.9.2021 - 15.27 Premium

Teaterrecension: Stor dramatik, sorg och skönhet då Johanna Ringbom tolkar Édith Piaf

25.9.2021 - 15.09 Premium

Regissören Reko Lundáns tidiga död blev fragmentariskt drama på Nationalteatern

25.9.2021 - 12.39 Premium

Teaterrecension: Åbo Svenska Teaters Morbror Vanja är så vacker att det nästan gör ont

19.9.2021 - 16.37

Teaterrecension: Unga Teaterns barnpjäs om mat är en fullträff – "bland det mest högklassiga jag sett under säsongen"

18.9.2021 - 12.52

Teaterrecension: Är Groths Reine en allegori över Svenskfinland? – det finlandssvenska idiomet sitter i replikerna men distans till materialet saknas

18.9.2021 - 12.40

Teaterrecension: Ingen kommer undan Taimines nya klimatpjäs – Malin Kiveläs pjäsbygge imponerar

15.9.2021 - 15.00

Teaterrecension: En gammal girig som stjäl av kommande generationer

13.8.2021 - 16.00 Premium

Teaterrecension: Vattenlekar i skön miljö väcker nostalgi och saknad i Tom Rejströms och Otto Sandqvists Ocean Ecstatic

13.8.2021 - 15.58 Premium

Teaterrecension: Humor och allvar i brännhet afrofinsk uppväxtskildring

11.8.2021 - 14.19 Premium

Scenrecension: En hjälte för vår tid

13.2.2021 - 13.53 Premium

Teaterrecension: Teater Mars utmanar den förbannelse som vilar över strömmad teater – men Isabella Rothberg är ändå mer otålig framför datorskärmen än i teatersalongen

25.1.2021 - 12.37 Premium

Teaterrecension: Är tonåringars hemmafester fortfarande så här? tänker Isabella Rothberg när hon lyssnar på Sandra Beijers ljudnovell

20.1.2021 - 18.58 Premium

Scenkonstrecension: Life as we know it betraktar livet ur mossperspektiv och lättar på den existentiella ångesten

21.11.2020 - 14.33 Premium

Teaterrecension: Den sanna historien om Petr Ginz som i hemlighet gav ut en tidning i ett koncentrationsläger är engagerande teater som blandar pojkboksäventyr med nattsvart tragedi

9.10.2020 - 12.45 Premium

Teaterrecension: Koko-teaterns pjäs om kvinnliga aktivister fick något att brista i recensenten – "Aldrig tidigare har det hänt att jag på en teater tillbringat pausen gråtande på toaletten"

8.10.2020 - 11.57 Premium

Teaterrecension: Hembränt, hemligheter och blodsdåd – Erik Kiviniemi trollbinder publiken på Wasa Teater

5.10.2020 - 13.36 Premium

Teaterrecension: Viirus ambitiösa apokalyps kräver tålamod

20.9.2020 - 13.18 Premium

Teaterrecension: Åbo Svenska Teaters Hemåt över isen är en hisnande estetisk upplevelse

19.9.2020 - 12.15 Premium

Teaterrecension: Juha Hurme blandar högt och lågt i Harhamas färd från svart-vitt till blå-rött

17.9.2020 - 15.08 Premium