Bokrecension: I Fosseland grubblas det utan skiljetecken – föga behagligt men med ofördärvad svärta

10.10.2021 - 06.00 Premium

Konsertrecension: Poeter från det franska hovet firades i Helsingfors

9.10.2021 - 13.12 Premium

Konstrecension: För datorer är skönhet irrelevant

9.10.2021 - 11.01

Konsertrecension: Mahlerskt nyckelverk i analytisk och emotionellt djuplodande tolkning

7.10.2021 - 14.17

Skivrecension: Louise Farrenc var musikens motsvarighet till champagnefotboll

7.10.2021 - 10.00 Premium

Skivrecension: Sami Yaffa gräver djupt i musikaliska rötter

7.10.2021 - 09.45

Scenrecension: Sanna Kekäläinen skapar läckert rytmiskt röstbubbel och stannar upp tiden

5.10.2021 - 13.30 Premium

Bokrecension: Finlandssvensk prosa har fått en ny röst – Quynh Trans debut övertygar

4.10.2021 - 09.00 Premium

Bokrecension: Hassan Blasims nya roman borde vara obligatorisk läsning i alla skolor, i riksdagen och på Migrationsverket

3.10.2021 - 07.15 Premium

Bokrecension: Edgar Allan Poe borde ha stannat på landet hos sin svärmor, storstaden trasade söner hans nerver

26.9.2021 - 06.00 Premium

Bokrecension: Gustav III hade sexproblem – så här gick det till då arvingen skulle avlas

17.9.2021 - 16.55

Konstrecension: Manuporter och muraler – Konsthallen Kohtas vågade utställning samlar konstnärers skräp och skatter

11.9.2021 - 12.24

Konstrecension: Kinetisk konst om kapitalism och kneg

11.9.2021 - 06.18

Bokrecension: "Vad fan ska man läsa om alla man dödat för?" – en gammal jägmästare löper varg i Kerstin Ekmans nya roman

5.9.2021 - 06.10 Premium

Bokrecension: Mordet på barberaren Edgar inleder barnbok av årets ALMA-pristagare

5.9.2021 - 06.05 Premium

Bokrecension: Wera von Essen skriver om hjärtan som brister och hud som ömmar

5.9.2021 - 06.00 Premium

Bokrecension: Man måste inte drömma stort

29.8.2021 - 10.00 Premium

Bokrecension: I romanen om Daniel Stein flätas det judiska och kristna samman

29.8.2021 - 07.00 Premium

Bokrecension: Dikt som hämnas livets förluster – Bo Pettersson läser Nobelpristagaren Louise Glück, en poetisk röst med "sträng skönhet"

28.8.2021 - 08.00 Premium

Bokrecension: Den stoiske kejsaren i ögonhöjd

1.8.2021 - 16.00 Premium