Radiorecension: Kaur Kender åtalades för barnpornografi i Sovjetstinkande rättegång – Bo Ahlgrens radiodokumentär undersöker en modern estnisk litteraturskandal

25.2.2021 - 18.05 Premium

Radiorecension: Utvisades från Sverige, dog i arbetsläger i Sovjet – radiodokumentär skildrar den röda finlandssvenska agitatorn Allan Wallenius öde

20.2.2021 - 15.05 Premium

Inte hört ett enda sommarprat ännu? – Här kommer tips på några program värda att lyssna på

7.8.2020 - 11.30 Premium

Radiorecension: Vetenskapsjournalisten Marcus Rosenlund berättar om mobbningen som gav men för livet i stark dokumentär

29.2.2020 - 00.01 Premium

Radiorecension: Bo Ahlgren skildrar den svåra drogsituationen i Estland med ett intimt och personligt grepp

22.2.2020 - 00.01 Premium

Radiorecension: Svindlerskan Minna Crauchers motsägelsefulla person och färgstarka levnadsöde dammas av med fängslande resultat

21.12.2019 - 21.45 Premium

Radiorecension: Satan, Sipilä och Pekka Sauron – Antti Holmas Radio Sodoma är mycket värre än Radio Pleppo

5.12.2019 - 16.07 Premium

Radiorecension: "Din morsa har skjutit en karl!"

18.10.2019 - 20.07 Premium

Radiorecension: Finlandssvensk hörspelsserie visar hur lätt det är att gå över andras sexuella gränser

15.9.2019 - 06.00 Premium

Radiorecension: Var Kikka före sin tid? Hörspel lyfter fram humor och sexpositivism

19.8.2019 - 00.01 Premium

Poddtips: Finlandssvensk miljöaktivist om sin tid i slovakiskt häkte

15.6.2019 - 22.00 Premium

Poddrecension: Till minnet av en finlandssvensk spurgu

27.5.2019 - 06.31 Premium

Poddrecension: Droppen som fick bägaren att rinna över

30.4.2019 - 00.21 Premium

Radiorecension: Mansplaining i hörspelsformat

20.4.2019 - 09.00 Premium

Radiorecension: Sveket mot den judiska familjen Kollmann 1942

20.4.2019 - 07.00 Premium

Radiorecension: Podcast om finska spioner – en godbit för historienörden

23.3.2019 - 07.00 Premium

Radiorecension: "Många är nog odiagnostiserade"

23.2.2019 - 07.00 Premium

Bengt Huhta, en gång känd som artisten Kristian, är död

24.1.2019 - 19.01 Premium

Radiorecension: Att komma till Sverige var som att komma från mörkret till ljuset, från kylan till värmen, enligt Sveriges Radios dokumentär

20.1.2019 - 11.27 Premium

Radiorecension: Monika Fagerholms hörspelsdebut är utsökt radioteater

12.1.2019 - 02.25