Grindel förnekar Özils rasismanklagelser

Reinhard Grindel, ordförande i det tyska fotbollsförbundet, nekar till de anklagelser om rasism som Mesut Özil framfört, men erkänner att han kunde ha stöttat Özil bättre när denne utsattes för diskriminering.
26.7.2018 - 15.41

Arsenal-tränaren: "Jag vill hjälpa Özil"

Arsenals tränare Unai Emery säger att Mesut Özil inte kan vänta sig någonting annat än respekt från sina lagkamrater efter att han valt att sluta i landslaget.– Vi vill att alla spelare, inklusive Mesut, ska känna sig som hemma här med oss, som en familj, säger Emery.
25.7.2018 - 11.19

Özils avhopp eldar på migrationsdebatten

Mesut Özils avhopp från det tyska landslaget blir allt mer en migrationsdebatt. Efter att ha hyllats av turkiska politiker uttalar sig nu förbundskansler Angela Merkel. – Kanslern värderar Mesut Özil högt. Han är en fotbollsspelare som har bidragit mycket till landslaget, säger Merkel genom sin talesperson.
23.7.2018 - 20.39

Skadad Özil missar VM-genrep

Mesut Özil missar Tysklands VM-genrep mot Saudiarabien i Leverkusen på fredag.
7.6.2018 - 14.44

Frankrikes Koscielny missar VM

Arsenals mittback Laurent Koscielny kommer att missa fotbolls-VM. Den franske landslagsförsvararen skadade sig tidigt i den andra matchen mot Atlético Madrid, i semifinalen av Europa League, och fick bäras ut på bår. Anledningen är en allvarlig skada på hälsenan som håller Koscielny borta i ett halvår.
8.5.2018 - 22.42