Stäng meny

  • Västra Nyland

  • Hufvudstadsbladet

  • Östnyland
Stäng menyn
  • Nyheter
    • Finland
    • Nyland
    • Norden och världen
    • Politik
  • Ekonomi
  • Kultur
    • Litteratur
    • Teater
  • Opinion
    • Ledare
    • Debatt
    • Skriv en insändare
  • Sport
  • E-tidningen
  • Prenumerera
  • Kundservice
  • Mitt Konto
  • Bruksvillkor
  • Frågor och svar
  • Annonsera
  • Privatannonser
  • Jobba hos oss
  • Rättelser
  • Dataskydd
  • KSF Media Shop
  • Kontakta oss
  • Meny
  • Nyheter
  • Ekonomi
  • Kultur
  • Opinion
  • Sport
  • E-tidningen

matlagning
»
  • Livsstil

Tv-recension: Ny finlandssvensk sommarserie erbjuder njutning för alla sinnen – men gräver också under den idylliska ytan

22.4.2022 - 14.00 Premium

Krönika

Annika Rentola: Att spela golf låter supertråkigt, men det är inte min sak att ha en åsikt om det

  • Hobbyer

16.2.2022 - 07.00 Premium

  • Subkultur

I kretsen kring Simone blandas feminism och pepparkaksbak

15.12.2021 - 06.00 Premium

  • Matlagning

Nu är det dags att fylla svampkorgar, pannkakor och glasburkar med svamp

15.9.2021 - 16.10

Vinrutan: Viner till höstens mustiga middagar

15.9.2021 - 16.13
  • Matkonst

Markus Aremo är kocken som lever för hantverk och blev glasblåsare vid sidan om

30.7.2021 - 09.00 Premium

  • Årets kock 2021

Fyra finlandssvenska kockar tävlar om titeln Årets kock 2021 – finalen avgörs i oktober

19.7.2021 - 07.00

  • Matlagning

Laga egna mellanmål för hungriga skolbarn och tonåringar

5.9.2020 - 10.54 Premium

  • Matlagning

Coachen: Färska rödbetor och morötter är basen i sommarens godaste rätter

15.8.2020 - 11.00 Premium

  • Matlagning

Ramslök, nässlor och maskrosor – nu är naturens eget skafferi som bäst

22.4.2020 - 18.30 Premium

  • Matlagning

Kock kryddade med knark – sökte nya smaker

28.9.2019 - 19.38

  • Matlagning

Död blåhaj bars omkring och visades upp för festivalbesökare i England innan den tillagades inför publik

18.9.2019 - 08.00

  • Barnmat

Lindas sagolika frukostbilder blev kokbok

8.8.2019 - 09.32 Premium

  • Matlagning

Ta tillvara maskros och nässlor – ogräset i rabatten kan vara en vitaminbomb

12.6.2019 - 19.02 Premium

  • Restauranger

Björklund: Hög kvalitet på rätterna i Årets kock-tävlingen

6.4.2019 - 12.54 Premium

  • Arbis

Herrarna trivs vid spisen

18.1.2019 - 09.41 Premium

  • Höstlov

Höstlovet bra tidpunkt att lära sig laga mat

18.10.2018 - 16.08

  • Kuriosa

Serber världsmästare på att tillreda testiklar

2.9.2018 - 11.10

  • Culinary Team of Finland

Smakligt genrep inför OS för kockar

13.9.2016 - 08.09

  • Matlagning

Lyxiga laguner lockar i Phuket

13.3.2016 - 06.00

En obunden liberal borgerlig tidning

  • Nyheter
  • Ekonomi
  • Kultur
  • Opinion
  • Sport
  • E-tidningen

Besöksadress:
Mannerheimvägen 18
00100 Helsingfors

Växel: 09 125 31

E-post: fornamn.efternamn@hbl.fi

Prenumerationer och Kundservice: 09 125 35 00 , pren@ksfmedia.fi
(mån-fre kl. 8.00-12.00 och 13.00-16.00.
På onsdagar stänger kundservice kl. 15.00)

Annonser: 09 125 35 58, annons@hbl.fi

Erja Yläjärvi Chefredaktör och ansvarig utgivare

Lena Skogberg Biträdande chefredaktör och redaktionschef (Kultur och samhälle)

Gunilla Celvin Redaktionschef (nyheter och sport)

Steffen Ørsted Redaktionschef (visuellt och utveckling)

Nyhetstips: 09 125 32 22, nyheter@hbl.fi

Insändare: Skriv din insändare här

Mejla din insändare: debatt@hbl.fi

KSF Media ger ut Hufvudstadsbladet, Västra Nyland, Östnyland och HBL Junior. KSF Media ägs av Konstsamfundet.

Jobba hos oss

Dataskydd: Hantera dataskydd

  • Prenumerera
  • Kundservice
  • Mitt Konto
  • Bruksvillkor
  • Frågor och svar
  • Annonsera
  • Privatannonser
  • Jobba hos oss
  • Rättelser
  • Dataskydd
  • KSF Media Shop
  • Kontakta oss