Stäng meny
  • image/svg+xml
    HT | HL

  • Västra Nyland

  • Hufvudstadsbladet

  • Östnyland
Stäng menyn
  • Nyheter
    • Finland
    • Huvudstadsregionen
    • Norden och världen
    • Ekonomi
    • Miljö och natur
  • Livsstil
    • Resor
    • Mat och dryck
    • Trafik
    • Relationer och hälsa
    • Hem
    • Bloggar
  • Opinion
    • Ledare
    • Kolumner
    • Debatt
    • Krönikor
    • Skriv en insändare
  • Kultur
    • Litteratur
    • Musik
    • Scen
    • Konst
    • Film och TV
  • Sport
    • Handboll
    • Ishockey
    • Fotboll
    • Motorsport
    • Friidrott
    • Skidsport
  • Poddar
  • Coachen
  • E-tidningen
  • Evenemang
  • Prenumerera
  • Kundservice
  • Mitt Konto
  • Bruksvillkor
  • Frågor och svar
  • Annonsera
  • Privatannonser
  • Jobba hos oss
  • Rättelser
  • Dataskyddsbeskrivning
  • KSF Media Shop
  • Kontakta oss
  • Meny
  • Nyheter
  • Livsstil
  • Opinion
  • Kultur
  • Sport
  • Poddar
  • Coachen
  • E-tidningen
  • Evenemang

matkultur
»
  • Matkultur

160 000 euro för årets första tonfisk

5.1.2021 - 12.20

  • Matkultur

Chefskocken Tero Mäntykangas vet vad Lappland smakar – han komponerade en meny med Finlands bästa råvaror

9.12.2020 - 15.00 Premium

  • Peru

Anticuchos, ceviche – Lima bjuder på en hel värld av smaker

6.1.2020 - 19.00 Premium

  • Restauranger

Restaurangen Finnjävel slår upp dörrarna igen: "Visst har det finska köket rötter, det gäller bara att gräva upp dem"

3.10.2019 - 07.03 Premium

  • Podcast

Podcast: Podden Vetskap tar en titt på matens framtid

24.9.2019 - 06.13

Philip Teir
Philip Teir
  • Skola

Inblick: Philip Teir: Vi måste prata mera om mat

Jag läser i Helsingin Sanomat om Olli Freese, en välbetald copywriter i femtioårsåldern som hoppat av sitt jobb på reklambyrå och numera lär barn att laga mat, på eftermiddagskurser som ordnas runtom i skolor i Helsingfors.
1.10.2018 - 07.05

  • Delikatessernas Finland

Lokalt och ekologiskt är framtiden – "Människor är allt mer noga med vad de sätter på tallriken"

4.8.2017 - 06.45

  • Matkultur

Asien visar alltjämt vägen i finsk krogvärld

15.4.2017 - 14.45

  • Arbis

Lycka är att få visa upp sin matkultur

13.3.2017 - 13.25

  • Matresa

Tre luncher i den eviga staden

20.1.2017 - 08.00

  • Istriska köket

Matlycka i Istrien

25.9.2016 - 08.00

  • Matkultur

Matsvinnsrestaurangen Loop öppnar i Lappviken

17.8.2016 - 13.10

  • Helsingfors

Från livsmedel till mat och mera mat

3.3.2016 - 05.49

  • Helsingfors

Rättvis närhandel når allt fler – Reko är snart största bybutiken

3.3.2016 - 05.38

En obundet liberalt borgerlig tidning

  • Nyheter
  • Livsstil
  • Opinion
  • Kultur
  • Sport
  • Poddar
  • Coachen
  • E-tidningen
  • Evenemang

Besöksadress:
Mannerheimvägen 18
00100 Helsingfors

Växel: 09 125 31

E-post: fornamn.efternamn@hbl.fi

Prenumerationer och Kundservice: 09 125 35 00 (vardagar kl. 8-12 och 13-16), pren@hbl.fi

Annonser: 09 125 35 58, annons@hbl.fi

t.f. ansvarig utgivare för KSF Media och chefredaktör för HBL: Lena Skogberg

Nyhetschefer: Anna Back och Gunilla Celvin

Printchef: Maria Björkqvist

Nyhetstips: 09 125 32 22, nyheter@hbl.fi

Insändare: Skriv din insändare här

KSF Media ger ut Hufvudstadsbladet, Västra Nyland, Östnyland och HBL Junior.

Jobba hos oss

  • Prenumerera
  • Kundservice
  • Mitt Konto
  • Bruksvillkor
  • Frågor och svar
  • Annonsera
  • Privatannonser
  • Jobba hos oss
  • Rättelser
  • Dataskyddsbeskrivning
  • KSF Media Shop
  • Kontakta oss