mat
»

Ölrutan: HBL betygsätter julölen – vissa lämpar sig bäst att drickas först efter julbordet

22.12.2021 - 10.30 Premium

Hemgjort och hållbart: Baka julens godaste klappar själv

22.12.2021 - 10.30 Premium

HBL besökte fiskrökeriet i Sjundeå som hade tusen kunder dagen före jul i fjol: "Det kändes som att springa runt i en karuselldörr"

22.12.2021 - 05.00 Premium

I dag

17.12.2021 - 19.15 Premium

14.12.2021 - 19.15

Finlandiahusets kökschef Mika Jokela gör 4 000 portioner på en dag – flytten ger nya utmaningar

13.12.2021 - 05.00 Premium

Snacky är tillbaka – inhemska hamburgerbaren säljer 80-talsklassiker med hemleverans

10.12.2021 - 20.03

Vinrutan: Viner från Rhône är alltid åtminstone "drickvänliga och bra till mat", oftast mer än så

3.12.2021 - 14.38

Laga pastaklassiker på italienskt vis

3.12.2021 - 14.37

Bästa nordiska kokboken på 25 år kommer från Ingå – Daniela Andersson fick specialpris på gourmandgala i Paris

1.12.2021 - 16.00

Finska mästerskapen i pepparkaksbakning avgjorda – så här ser de finaste verken ut

29.11.2021 - 11.03

Stefan skingrar mörkret med knölig soppa och tjälknöl

27.11.2021 - 16.45

Svenskarna bäst på att skriva snapsvisor – Finland vann ny tävling om nidvisor

26.11.2021 - 18.00 Premium

Dags för knackkorvsshow i Helsingfors – Harry Bogomoloff: "En gång blev vi lurade med gräskorv"

23.11.2021 - 06.00 Premium

Sannfinländare vill ha mer kött i skolorna – får kalla handen av staden

21.11.2021 - 16.29

Billig, nyttig, mångsidig – vem kan säga nej till kål?

18.11.2021 - 19.32 Premium

Ölrutan: Mörkare öl för mörkare tider

18.11.2021 - 19.28 Premium

Vinrutan: Mögelsvamp ökar sockerhalten i vin – söta viner passar bäst med blåmögelost

12.11.2021 - 12.43

Satsande fiskodlare investerar i nya anläggningar på land – tar inspiration av Elon Musk

9.11.2021 - 17.16 Premium

Vad vet du om finlandssvensk matkultur? Testa kunskaperna i vårt quiz!

6.11.2021 - 08.00