Använd surdeg till bröd, munkar och mjöd

15.4.2021 - 19.10

Packa en lätt och lyxig matsäck för utfärd i vinterskogen

18.2.2021 - 21.03 Premium

Laga asiatisk mat med inhemska råvaror – dessa tre ingredienser är viktiga

22.1.2021 - 10.57 Premium

Våga experimentera med bovete- och talkonmjöl i julbaket

16.12.2020 - 21.00 Premium

Grönkål och havtorn ger nyttigheter och energi i november

19.11.2020 - 16.36 Premium

Förädla de sista tomaterna till hemlagad ketchup, sylt och dessert

15.10.2020 - 10.11 Premium

Marthas mat: Nu är det högsäsong för lyxiga lingon och riviga rönnbär

17.9.2020 - 08.51 Premium

Kantareller passar i pajer, omeletter och sallader – torka svamp inför vintern på tidningspapper

19.8.2020 - 18.40 Premium

Låt primörerna spela huvudrollen på midsommarbordet

17.6.2020 - 17.10 Premium

Dubbelsatser lösningen i distansköket

15.4.2020 - 19.30 Premium

Marthas veckomeny Söndag

5.4.2020 - 08.14 Premium

Marthas veckomeny – Lördag

4.4.2020 - 07.13 Premium

Marthas veckomeny – Fredag

3.4.2020 - 15.12 Premium

Marthas veckomeny – torsdag

2.4.2020 - 10.55 Premium

Marthas veckomeny – det här äter vi på onsdag

1.4.2020 - 08.03 Premium

Marthas veckomeny – tisdag

31.3.2020 - 08.56 Premium

Marthas veckomeny – måndag

30.3.2020 - 08.27 Premium

Marthorna: Låt barnen fixa fräscha mellanmål själva

18.3.2020 - 18.29 Premium

Festa klimatsmart med inhemsk fisk på nyårsafton

28.12.2019 - 11.00 Premium

Martha-expertens tips: det här kan du göra med "trattisarna" i november

27.11.2019 - 17.57 Premium