Filmrecension: Nicole Kidman fick en Golden Globe som tv-legendaren Lucille Ball

14.1.2022 - 05.30 Premium

Veckans tv-filmtips: Renny Harlin trampar vatten i sitt senaste bottennapp

9.1.2022 - 15.00 Premium

Veckans tv-filmtips: Att återse Martin Beck är som att hälsa på en gammal släkting

2.1.2022 - 15.00

Filmrecension: Den mest sedda filmen på Netflix just nu är en satir över klimatkrisen med Leonardo DiCaprio och Meryl Streep

31.12.2021 - 14.00 Premium

Veckans tv-filmtips: Pekka Strang som stygg vovve – Laura Birn och Elmer Bäck medverkar i Estlands Oscarsbidrag

29.12.2021 - 06.00 Premium

Filmrecension: Benedict Cumberbatch är suverän i rollen som machocowboy med dold homosexuell läggning

26.12.2021 - 15.00 Premium

Filmrecension: För charmiga franska komedin Rosmakaren är rosor inget skämt

25.12.2021 - 12.00 Premium

Filmrecension: Nya Matrixfilmen är rappakalja – men helsikes snygg sådan

24.12.2021 - 16.00 Premium

Filmrecension: Nya julfilmen om prinsessan Diana vore ingenting utan Kristen Stewart

23.12.2021 - 16.00 Premium

Filmrecension: Mycket Borgå i den första finska barnfilmen som dubbas till svenska

22.12.2021 - 21.30 Premium

Din guide i julfilmsdjungeln – mycket dynga, men det finns några guldkorn

20.12.2021 - 16.00 Premium

Veckans tv-filmtips: Jonas Gardell, Maria Åkerblom och Jönssonligan i Finland

19.12.2021 - 15.00 Premium

Filmrecension: Sopranos är en av tidernas bästa serier – filmen däremot är en snårig släktskog

18.12.2021 - 15.00 Premium

Filmrecension: Lust och lidande och mycket naket när nunnor suktar efter nunnor i Verhoevens nya film

17.12.2021 - 07.00 Premium

Filmrecension: När ljud förnims som färger – skräckfilm av finländskbördig regissör behandlar sinnesfenomenet synestesi

17.12.2021 - 06.00 Premium

Filmrecension: Nya Spindelmannenfilmen är extra allt – fan boy-församlingen lär svälja filmen med hull och hår

15.12.2021 - 18.00 Premium

Veckans tv-filmtips: Nina Hukkinen är en pärla i Klaus Härös Dagmamman

15.12.2021 - 11.00 Premium

Filmrecension: Skolmobbningsdramat Better days är den största asiatiska filmhitten sedan Parasit – "Gripande och drabbande"

10.12.2021 - 10.04 Premium

Filmrecension: Tryffeljägarna från Piemonte är en underbar dokumentär om kärleken mellan människa och hund

10.12.2021 - 09.34 Premium

Filmrecension: Tunt och opersonligt när Tage Danielssons julsaga om Karl-Bertil Jonsson blir långfilm

9.12.2021 - 09.23 Premium