fazer
»

Fazer testar byta ut mjölken i chokladen mot havre – "Stor potential"

27.7.2020 - 06.02 Premium

Toppchef från Fazer blir Fiskars nya vd

10.7.2020 - 10.13

Fazer permitterar butiksbageripersonalen – nästan 600 anställda berörs

16.4.2020 - 14.26

20 anställda vid Fazer kan tvingas gå

2.3.2020 - 16.31

Fazer ökade sin omsättning – ser stor potential i havreprodukter

13.2.2020 - 14.12

Fazer vill bli marknadsledande på glutenfritt – köper upp specialiserat bageri- och kvarnbolag

17.1.2020 - 11.17

Fazer inleder samarbetsförhandlingar i S:t Karins – överväger stängning av fabriken

16.1.2020 - 15.16

Fazer investerar 30 miljoner euro i sin kvarnverksamhet

20.11.2019 - 11.07

Stort sug efter xylitol ska ge Fazer nya affärer – havrespill blir tuggummi

8.11.2019 - 18.06 Premium

Fazer säljer sin restaurangverksamhet till brittiskt företag – prislappen nästan en halv miljard

11.6.2019 - 10.25

Fazer slopar engångsplasten på restauranger och kaféer

8.5.2019 - 15.08

Bondens dilemma: "Havre uppfattas som hästmat"

20.2.2019 - 07.00 Premium

Fazer fortsätter göra vinst – nästan på samma nivå som året innan

14.2.2019 - 07.52

Fazer satsar i Lahtis – växtbaserat i fokus

15.1.2019 - 11.03

Pauligs nya vd: "Ett varumärke ska ha åsikter"

28.6.2018 - 19.59

Fazer vann PR-tävling – med syrsbröd

30.5.2018 - 13.25

Enkät: Fazer har det starkaste varumärket i Finland – se tio-i-topp här

24.5.2018 - 17.03

Kaféet på Glogatan lyfter fram sin historia

14.5.2018 - 14.25

Fazer förbättrade sitt resultat i fjol

13.3.2018 - 11.37

Fazer lanserar insektsbröd på fredag

23.11.2017 - 09.22