Bokrecension: "Vad fan ska man läsa om alla man dödat för?" – en gammal jägmästare löper varg i Kerstin Ekmans nya roman

5.9.2021 - 06.10 Premium

Bokrecension: I romanen om Daniel Stein flätas det judiska och kristna samman

29.8.2021 - 07.00 Premium

Bokrecension: Dikt som hämnas livets förluster – Bo Pettersson läser Nobelpristagaren Louise Glück, en poetisk röst med "sträng skönhet"

28.8.2021 - 08.00 Premium

Bokrecension: Mia Franck skriver fascinerande fiktion med historisk inramning – inklusive en tradition av övergrepp och trakasserier

26.8.2021 - 08.18 Premium

Bokrecension: Den stoiske kejsaren i ögonhöjd

1.8.2021 - 16.00 Premium

Bokrecension: Livet som en ständigt pågående arbetsintervju

1.8.2021 - 13.00 Premium

Bokrecension: Även den poesiskygga kan känna sig säker här

30.7.2021 - 09.15 Premium

Bokrecension: Leo Brander skriver inga deckare längre, men det gör lyckligtvis Marie Hermanson

24.7.2021 - 15.00 Premium

Bokrecension: ”Vi gick inte ut i krig, kriget kom till oss” – armeniska noveller bjuder in läsaren i en värld av konflikt och skönhet

18.7.2021 - 10.01 Premium

Bokrecension: Willy Kyrklund 100 år – både en särling och typisk för sin tid

10.7.2021 - 12.00 Premium

Bokrecension: Virrigt men vackert – i Hannu Sarenströms trädgård går man gärna vilse

30.6.2021 - 21.12 Premium

Bokrecension: Det mest iögonfallande hos Metha Skog är språkbråkandet

22.6.2021 - 06.08 Premium

Bokrecension: Härligt men farligt – Cara Knuutinens bilderbok rena mardrömmen ur föräldrasynpunkt

21.6.2021 - 07.36 Premium

Bokrecension: Ny roman skildrar Sylvia Plath mellan eufori och svartsyn men sätter punkt före själmordet

20.6.2021 - 10.00 Premium

Bokrecension: Kan man bygga ett Malibu Beach i östnyländsk skärgård?

16.6.2021 - 23.59 Premium

Bokrecension: Mysrysarmönstret blir en fallgrop i Eva Frantz nya mysteriespökbok

16.6.2021 - 08.30 Premium

POESI: Stupicas dikter rymmer både dubbelmonarkin och det nordiska landskapet

13.6.2021 - 06.10 Premium

SPÄNNINGSROMAN: Monstret stiger fram ur solskensflickan

13.6.2021 - 06.00 Premium

Bokrecension: Niillas Holmbergs konstnärsbåt styr längs en allt bredare flodfåra

12.6.2021 - 06.11 Premium

Bokrecension: Covid-19 – handslagets slut eller bara ett kort avbrott?

10.6.2021 - 13.00 Premium