Jamie Oliver gick i konkurs – men blev inte fattig ändå

30.3.2020 - 17.11 Premium

Stefan Lundberg minns glada resor och tillreder reseminnen som smälter i munnen

26.3.2020 - 08.22 Premium

Vinrutan: Våren kommer med vita viner

26.3.2020 - 00.00 Premium

Alkoholstopp upprör i Oslo: "Jag är jättearg"

22.3.2020 - 09.23

Sauerkraut, kimchi och cortado – vitkål förvandlas till surkål om den får stå och dra i ett lufttätt kärl

21.3.2020 - 11.18 Premium

Stannar du för att tanka? Nu går det att beställa mat direkt till bilen vid ABC-stationerna

20.3.2020 - 10.52

HOK-Elanto stänger alla sina restauranger – personalen får jobba i matbutiker

18.3.2020 - 20.36

Finland har bättre beredskapslager än våra nordiska grannländer – gäller både mat och mediciner

18.3.2020 - 20.15

Marthorna: Låt barnen fixa fräscha mellanmål själva

18.3.2020 - 18.29 Premium

Vinrutan: Borgströms druvskola – Riesling är druvvärldens drottning

18.3.2020 - 17.17 Premium

HOK-Elanto stänger alla sina restauranger – personalen får jobba i matbutiker

18.3.2020 - 11.39

Vinrutan: Tre ovanligare pärlor bland druvorna

16.3.2020 - 15.14 Premium

Låt ingredienserna ta plats på tallriken

16.3.2020 - 14.49 Premium

Lyxig fredagspasta

13.3.2020 - 08.51

Grön paj

12.3.2020 - 08.49

Palace valdes till årets bästa restaurang – se topplistan här

11.3.2020 - 16.08 Premium

Nötiga köttbullar

11.3.2020 - 08.48

Pankopanerad torskfilé med lätt räkröra och citron

10.3.2020 - 08.47

Det estniska köket vill satsa på lokalproducerad mat och dryck

9.3.2020 - 14.44 Premium

Thailändsk torskgryta

7.3.2020 - 08.55

Burgare med ananas

6.3.2020 - 08.53

Tacos är barnfamiljernas nya favoriträtt – alla kan delta i förberedelserna och fyllningen är lätt att variera

5.3.2020 - 13.54 Premium

Sallad med quinoa

5.3.2020 - 08.52

Vinrutan: Rosévinerna kommer i mars – specialsortimentet bjuder på lyxiga rödviner

4.3.2020 - 19.42

Asiatisk lax

3.3.2020 - 08.51

Ivan Chavez bakar mexikansk tortilla i Esbo – se video från tortillafabriken

2.3.2020 - 12.30 Premium

Rostad rotselleri med örtsås

2.3.2020 - 07.50

Ljus vintergryta

1.3.2020 - 07.39

Sushi har blivit vardagsmat i Helsingfors – nu tror Jesper Björkell att ramen kan bli nästa stora grej

29.2.2020 - 14.35 Premium

De förälskade sig i kaffebönan och i varandra – nu tävlar de tillsammans

28.2.2020 - 21.08 Premium

Vinrutan: Kina är världens sjätte största vinproducent

28.2.2020 - 10.07 Premium

Nytt fredagsmys?

28.2.2020 - 08.37

Video: En fransk visit – och ett missförstånd

27.2.2020 - 09.17 Premium

Dagens rätt: Fylld squash med tomatsås

26.2.2020 - 16.36

Finländsk pizzeria bäst i Köpenhamn

26.2.2020 - 10.10 Premium

Quiz: Vad kan du om den svenska semlan?

25.2.2020 - 16.35

Kokt torsk med Medelhavssås

25.2.2020 - 08.12

Matlaboratoriet i Köpenhamn kombinerar psykologi med näringslära – rätt design kan öka aptiten hos sjuka

24.2.2020 - 08.40

Grekisk varm smörgås

24.2.2020 - 07.37

Fiskpiccata med linscouscous

23.2.2020 - 08.52

Svinnet är en hjärtesak för Strömsökocken – vill låta grönsakerna lysa

22.2.2020 - 13.57

Lättlagade vårrullar

22.2.2020 - 08.51

Musslor på belgiskt vis

21.2.2020 - 08.27

Stuvad kyckling med stekt ris

20.2.2020 - 08.17

Färsgryta med fänkål

19.2.2020 - 08.08

Världsrekord på sjätte försöket – fastlagsbulle på 300 kilo "kommer säkert gå åt"

18.2.2020 - 09.50

Lax med paprika

18.2.2020 - 08.47

Kubansk soppa

17.2.2020 - 08.47

Rispytt med kräftor

16.2.2020 - 08.53

Coachens tips: Soppa räddar sportlovslunchen

15.2.2020 - 09.00 Premium