250 år gammal konjak fick ge sig mot 62 år gammal whiskey

28.5.2020 - 11.37 Premium

Stefan steker gös och kokar vårgrön risotto

28.5.2020 - 10.39 Premium

Vita Viognier växer mitt i rödvinsdistriktet i Rhônedalen

25.5.2020 - 14.18 Premium

Den inofficiella symbolen för coronapandemin är bananbrödet – här är receptet

21.5.2020 - 21.00

Dalgona är trendkaffet som alla vill ha just nu – här är receptet

20.5.2020 - 17.14 Premium

Vinrutan: Druvorna mognar i Champagne men småodlaren kämpar på

20.5.2020 - 14.15 Premium

Krögarna förstår inte logiken: "Ingen restaurangägare gör business med hälften av kunderna"

19.5.2020 - 19.00 Premium

Restaurangerna får öppna den 1 juni – kundplatserna och öppettiderna begränsas

19.5.2020 - 15.37

Malin testar bekanta råvaror i nya recept – bakar paj av tortillabröd

15.5.2020 - 12.16 Premium

Vårens primörer ger festliga rätter

13.5.2020 - 16.17 Premium

Ärter och havre tar alltmer plats på de finländska åkrarna – inga frilandsjordgubbar att vänta ännu i maj

12.5.2020 - 09.30

Skåprensa och laga några härliga rätter för kristider

7.5.2020 - 21.30 Premium

Bubbel är alltid en bra idé till mors dag

6.5.2020 - 17.45 Premium

HBL kartlade: Dessa småbryggerier säljer färskt öl direkt till kunder

5.5.2020 - 17.17 Premium

Vinrutan: Vinho verde – den perfekta övergången från rött till rosé

4.5.2020 - 17.19 Premium

84-åriga Ossian Enkvist har börjat baka bröd

3.5.2020 - 09.00 Premium

Festival i undantagsförhållanden – "tanken att inte kunna träffa vänner och fira valborg tillsammans kändes vidrig"

30.4.2020 - 09.15

Försäljningen av svaga alkoholdrycker minskade – trots undantagstillståndet

30.4.2020 - 08.18

Glass med alkohol i – hur kommer man ens på tanken?

29.4.2020 - 19.47 Premium

Vinrutan: En skål för våren – trots restriktioner

28.4.2020 - 19.35 Premium

I år firas vappen hemma – så här gör du munkarna och mjödet själv

28.4.2020 - 14.37 Premium

Öppnar nytt kafé – mitt i coronakrisen

24.4.2020 - 21.00 Premium

Ramslök, nässlor och maskrosor – nu är naturens eget skafferi som bäst

22.4.2020 - 18.30 Premium

Finländare äter rågbröd i kristid

22.4.2020 - 06.52

Utdragen pandemi kan rubba den globala kaffemarknaden – finska företag garderar sig med större lager

18.4.2020 - 09.30

Vinrutan: Lilla druvskolan, del 6: Toppdruvan Pinot gris passar med all slags mat

16.4.2020 - 16.12 Premium

Alla barn som vill får dricka vegomjölk på daghem i höst

16.4.2020 - 12.25 Premium

Dubbelsatser lösningen i distansköket

15.4.2020 - 19.30 Premium

Vinrutan: Påskens viner ska passa till många smaker

8.4.2020 - 20.57 Premium

Malin Vesterback: Kreativa smakäventyr piggar upp karantäntillvaron

8.4.2020 - 20.30 Premium

Polisstyrelsen nöjd – restauranger och barer har följt anvisningarna om stängning

7.4.2020 - 11.18

Marthas veckomeny Söndag

5.4.2020 - 08.14 Premium

Marthas veckomeny – Lördag

4.4.2020 - 07.13 Premium

Vinrutan, lilla druvskolan del 5: Borgström: Druvan Gewürztraminer är mitt livs vinkärlek

2.4.2020 - 14.12 Premium

Marthas veckomeny – torsdag

2.4.2020 - 10.55 Premium

Marthas veckomeny – det här äter vi på onsdag

1.4.2020 - 08.03 Premium

Marthas veckomeny – tisdag

31.3.2020 - 08.56 Premium

Jamie Oliver gick i konkurs – men blev inte fattig ändå

30.3.2020 - 17.11 Premium

Marthas veckomeny – måndag

30.3.2020 - 08.27 Premium

Stefan Lundberg minns glada resor och tillreder reseminnen som smälter i munnen

26.3.2020 - 08.22 Premium

Vinrutan: Våren kommer med vita viner

26.3.2020 - 00.00 Premium

Alkoholstopp upprör i Oslo: "Jag är jättearg"

22.3.2020 - 09.23

Sauerkraut, kimchi och cortado – vitkål förvandlas till surkål om den får stå och dra i ett lufttätt kärl

21.3.2020 - 11.18 Premium

Stannar du för att tanka? Nu går det att beställa mat direkt till bilen vid ABC-stationerna

20.3.2020 - 10.52

HOK-Elanto stänger alla sina restauranger – personalen får jobba i matbutiker

18.3.2020 - 20.36

Finland har bättre beredskapslager än våra nordiska grannländer – gäller både mat och mediciner

18.3.2020 - 20.15 Premium

Marthorna: Låt barnen fixa fräscha mellanmål själva

18.3.2020 - 18.29 Premium

Vinrutan: Borgströms druvskola – Riesling är druvvärldens drottning

18.3.2020 - 17.17 Premium

HOK-Elanto stänger alla sina restauranger – personalen får jobba i matbutiker

18.3.2020 - 11.39

Vinrutan: Tre ovanligare pärlor bland druvorna

16.3.2020 - 15.14 Premium