Zlatan nominerad till tre priser i MLS

Zlatan Ibrahimovic trivs tydligen bra i Los Angeles. Bild: Lehtikuva/Mark Ralston

Zlatan Ibrahimovic var aldrig nominerad till de stora fotbollspriserna i år. Men till MLS Awards har den svenske anfallaren nominerats i tre kategorier.

Ibrahimovic, som kom till LA Galaxy i den amerikanska ligan i våras, finns bland dem som kan få pris som årets mest värdefulle spelare, årets nykomling i ligan och årets comebackspelare.

Ibrahimovic har så här långt gjort 21 mål och nio assist på 25 matcher. Spelare, ledare och medier röstar och finalisterna presenteras den 31 oktober.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning