Zlatan: "Jag känner mig bättre"

Bild: Lehtikuva/AFP/Katharine Lotze

Förra säsongen gjorde han 22 mål för sitt LA Galaxy. I år ska det bli ännu fler. Zlatan Ibrahimovic känner sig nämligen bättre än tidigare.

Zlatan Ibrahimovic och hans LA Galaxy har kickat i gång försäsongen. Och det är hård träning som gäller för den 37-årige storstjärnan och hans lagkamrater. Det berättar Ibrahimovic i en filmad intervju efter ett av träningspassen.

– Men jag tror på att jobba hårt, för det är nu man lägger grunden inför säsongen, säger Ibrahimovic.

Förra säsongen, hans första i den amerikanska fotbollsligan, svarade Ibrahimovic för 22 mål på 27 matcher.

– Efter att ha spelat en säsong i MLS förstår jag ligan bättre nu. Jag är förhoppningsfull.

– Jag känner mig bättre, om jag ska vara ärlig. Det handlar inte bara om att jag pratar om mig själv nu. Jag känner mig bättre. Jag är med på alla träningsmoment, även om de (tränarna) ibland ber mig vila. Men det vill jag inte. Jag vill göra allt.

LA Galaxy missade slutspelet i MLS den gångna säsongen. Den besvikelsen ska inte upprepas i år, enligt Ibrahimovic.

– Det kommer in en, två, tre nya spelare. Några har försvunnit. Vi har en ny tränare. Jag tror på oss, jag är självsäker, säger han.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46