Woods stämd efter anställds död

Tiger Woods har fått en stämning på halsen. Bild: Lehtikuva/Darren Carroll

Tiger Woods, som något överraskande vann US Masters för en månad sedan och på torsdag inleder PGA-mästerskapen som favorit, har inte bara sitt eget golfspel att bekymra sig över just nu.

Han har blivit stämd av föräldrarna till den bartender som jobbade på Woods restaurang i Florida och som körde ihjäl sig i vintras kraftigt påverkad av alkohol. Enligt stämningsansökan visste Woods, och flickvännen Erica Herman som driver restaurangen, om att Nicholas Immesberger hade alkoholproblem. Ändå blev Immesberger serverad stora mängder alkohol på restaurangen innan han satte sig i bilen.

Woods fick en fråga om stämningen i samband med pressträffen inför PGA-mästerskapen och svarade diplomatiskt:

– Vi blev alla väldigt ledsna när Nick dog. Det var en hemsk natt, ett hemskt slut. Vi känner för honbom och hela hans familj, det är väldigt ledsamt, sade Woods.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46