Wolves knep poäng av United

Paul Pogba lyckades inte från elva meter. Bild: Paul Ellis/Lehtikuva-AFP

En kalldusch i form av ett snyggt distansskott och en missad straff.Manchester United var det klart bättre laget i första halvlek men fick trots ledning och spelövertag bara med sig 1–1 från bortamötet med Wolverhampton.

Framåt såg det inledningsvis också bra ut, där Anthony Martial utmärkte sig extra mycket.

Anfallaren ställde ofta till oreda i hemmalagets försvar och han tvekade inte det minsta när läget kom i den 27:e minuten. En djupledspassning från Marcus Rashford och så pang – ett direktskott av Martial som gick rakt upp i nättaket till 1–0.

Men hemmalaget skulle inte låta det gå så enkelt för gästerna. Wolverhampton, som förra året överraskade som nykomling i Premier League och slutade sjua, kvitterade i den 55:e minuten genom ett praktfullt distansskott signerat Ruben Neves.

När Paul Pogba sedan missade en straff som han själv ordnat fick hemmalaget än mer syre för att hålla hotet om en seger från United borta.

Wolverhampton flyttade fram och skapade flera lägen i den andra halvleken, men matchen slutade 1–1.

Annons: Förvaringstjänster ny nisch för Grabbarna Flytt

Finlandssvenska företaget Grabbarna Flytt har på sina fem år vuxit så det knakar. Förutom flyttservice och logistiska tjänster åt både privathushåll och företag kan man som nyhet nu också erbjuda förvaring. 14.2.2020 - 10.44

Mer läsning