Wahlströms VM-titelmatch flyttas

Eva Wahlströms match flyttas med fyra veckor. Bild: Lehtikuva / Martti Kainulainen

"No excuses fight night" ordnas i stället den 6 april.

Proffsboxningsgalan där Eva Wahlström försvarar WBC-förbundets VM-titel mot amerikanskan Melissa St. Vil har flyttats. Ursprunglingen skulle matchkvällen ordnas i Metroarenan i Esbo den 9 mars men på grund av att biljettförsäljningen varit slö flyttas boxningsgalan.

Det nya datumet är den 6 april och matchkvällen ordnas i stället i Kulturhuset i Helsingfors, där bland annat den inhemska MMA-organisationen Cage ordnar sina matchkvällar.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning