Wahlström upp i ringen i december

Bild: Martti Kainulainen

Världsmästaren i fjädervikt, Eva Wahlström, kommer att gå en titelmatch före jul.

37-årige Wahlström kommer då att möta Firuza Sjaripova från Kazakstan i en dust som gäller både Wahlströms WBC-bälte och Sjaripovas IBO-bälte.

Finländskan har senast boxats i april då hon slog Melissa S:t Vil. Efter det tvingades hon till en fotoperation men är nu redo att gå upp i ringen igen.

Wahlström har gått 23 matcher som proffs och vunnit 22 medan en slutat oavgjord. Sjaripovas facit är åtta segrar och en förlust.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning