Vilken väg väljer Handelsgillet? – Följ debatten via hbl.fi

Herrklubb eller blandad klubb? Den frågan debatterar Handelsgillet och allmänheten i dag på kvällen. Bild: Niklas Tallqvist

I kväll ordnas Handelsgillets öppna debatt om herrklubbar. Medlemmar och allmänheten är inbjudna att delta. HBL sänder debatten direkt via videostream.

Gå in på www.hbl.fi klockan 18 i kväll och följ med vår videostream från Handelsgillets diskussionsmöte om herrklubbar. Debatten leds av Olav S. Melin.

Förra veckan skrev HBL om Handelsgillets styrelses planer att öppna verksamheten också för kvinnor.

Efter den öppna debatten samlas gillets medlemmar internt för att diskutera frågan varefter föreningen håller en konsultativ provomröstning om att öppna Handelsgillet för kvinnliga medlemmar.

Annons: Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning