Venus slog ut Serena

Serena Williams (till vänster) tvingas lämna turneringen i Indian Wells i WTA-touren efter att ha förlorat mot sin syster Venus (till höger) med 6–3, 6–4.Bild: EPA/MIKE NELSON

Serena Williams slogs ut av systern Venus i den prestigefyllda tennisturneringen i Indian Wells, USA, på WTA-touren med 6–3, 6–4.

Venus säger efter segern att hon aldrig trodde att det skulle bli en enkel match.

– Jag visste hela tiden att matchen inte var avgjord. Hon fortsatte att kämpa. Det är bara tur för mig att jag har spelat fler matcher än henne just nu, säger Venus som har klättrat till plats åtta på världsrankingen efter ett bra fjolår.

Serena och Venus Williams hade innan matchen mött varandra 28 gånger. Serena Williams besegrade systern i finalen i Australian Open i Melbourne förra året, då hon var gravid med sin dotter som föddes i september. Mötet var det första mellan de båda sedan Serenas comeback efter 14 månaders frånvaro.

Hur du hittar det bästa lånet för dig

Den som någonsin har tecknat ett lån är förmodligen plågsamt medveten om hur svårt det kan tyckas vara att hitta rätt lån. Vad är det då som avgör om ett lån är bra eller inte? 17.9.2018 - 00.00