Vem ska leda Oscarsgalan?

Kevin Hart hoppade av uppdraget Bild: Lehtikuva-AFP/Angela Weiss

Sedan Kevin Hart hoppat av uppdraget som värd för Oscarsgalan 2019 är spekulationerna om hans efterträdare i full gång.

Skådespelare och komikern Kevin Hart lämnade det prestigefulla uppdraget sedan han anklagats för att ha fällt homofoba uttalanden på Twitter för flera år sedan, uttalanden som han först vägrade be om ursäkt för. Nu är spekulationerna om vem som kan tänkas ta Harts plats och leda galan i full gång, och det är snabba ryck som gäller för amerikanska filmakademien då det är mindre är tre månader kvar till festligheterna.

The Independent nämner bland andra Tina Fey, Amy Poehler och Maya Rudolph i sina spekulationer. Esquire å sin sida tror på Donald Glover, Michael Moore eller Tiffany Haddish tillsammans med Maya Rudolph. Tidigare i veckan, innan det blev klart att Hart skulle leda galan, tippade The Guardian på bland andra John Mulaney, Trevor Noah och – Tiffany Haddish tillsammans med Maya Rudolph.

Tiffany Haddish och Maya Rudolph är alltså favoriter när det gäller att ta Harts plats, inte minst eftersom de gjorde ett kort men bejublat framträdande på årets Oscarsgala.

Byggnadsarv kräver vård och goda produkter

På Illby gård i Borgå värnar man om det gamla genom att ta väl hand om sina byggnader. Målningen av karaktärshuset var ett stort projekt, men något man räknar med att ha glädje av länge. 13.6.2019 - 09.39