"Vänner"-återföreningen skjuts upp

Hela gänget i succéserien "Vänner": David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Jennifer Aniston och Matt LeBlanc. Arkivbild. Bild: AP / TT / Reed Saxon

Inspelningen av det nya specialavsnittet av succéserien Vänner på HBO Max skjuts på framtiden på grund av spridningen av coronaviruset, skriver Variety.

Serien blir därmed den senaste i en lång rad film- och tv-produktioner som lägger sina inspelningar på is.

Anonyma källor har bekräftat för tidningen att avsnittet skulle ha spelats in den kommande veckan, men att arbetet nu flyttas fram till maj, som tidigast. Planen var från början att specialavsnittet skulle finnas tillgängligt i maj tillsammans med seriens 236 avsnitt, i samband med lanseringen av HBO:s nya strömningstjänst.

Varken Warner Bros Television eller HBO Max har kommenterat uppgifterna.

Vänner sändes i tio säsonger mellan 1994 och 2004 och räknas som en av de mest framgångsrika komediserierna någonsin. Den stora nyheten att alla sex originalskådespelare skulle återförenas i ett nytt avsnitt meddelades i slutet av februari och fick fans över hela världen att jubla.

Specialavsnittet ska regisseras av Ben Winston och spelas in på den ursprungliga Vänner-scenen i Warner Bros studio i Burbank i Kalifornien.

Annons: Förvaringstjänster ny nisch för Grabbarna Flytt

Finlandssvenska företaget Grabbarna Flytt har på sina fem år vuxit så det knakar. Förutom flyttservice och logistiska tjänster åt både privathushåll och företag kan man som nyhet nu också erbjuda förvaring. 14.2.2020 - 10.44

Mer läsning