Uppgifter: Justin Bieber har förlovat sig

Popstjärnan Justin Bieber har enligt flera källor förlovat sig med modellflickvännen Hailey Baldwin, dotter till skådespelaren Stephen Baldwin, rapporterar TMZ.

Två kvinnor berättar för sajten att de bevittnat Justin Bieber fria till flickvännen på en restaurang på Bahamas. Minuterna före hade artistens säkerhetsvakt bett alla övriga gäster i lokalen att lägga ifrån sig sina mobiler, eftersom något speciellt var på väg att hända.

Strax efter att Baldwin svarat ja publicerade Justin Biebers pappa, Jeremy, ett foto av sin son på Instagram med texten "Stolt är en underdrift! Förväntansfull inför nästa kapitel!"

Den 24-årige sångaren och den 21-åriga modellen har dejtat i flera omgångar och blev senast ett par för omkring en månad sedan, i samband med att Bieber avslutade ett förhållande med artisten Selena Gomez.

Svenska Sigtunaskolan lockar med högklassiga studier i anrik och internationell miljö

Intresserad av en internationell gymnasieutbildning och av att testa dina vingar utomlands? På svenska Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket kan det förverkligas under trygga och inspirerande förhållanden som samtidigt öppnar många dörrar. 15.2.2019 - 09.22