Uppgifter: Justin Bieber har förlovat sig

Hailey Baldwin är känd som modell och dotter till skådespelaren Stephen Baldwin. Bild: TT/AP/Jordan Strauss

Popstjärnan Justin Bieber har enligt flera källor förlovat sig med modellflickvännen Hailey Baldwin, dotter till skådespelaren Stephen Baldwin, rapporterar TMZ.

Två kvinnor berättar för sajten att de bevittnat Justin Bieber fria till flickvännen på en restaurang på Bahamas. Minuterna före hade artistens säkerhetsvakt bett alla övriga gäster i lokalen att lägga ifrån sig sina mobiler, eftersom något speciellt var på väg att hända.

Strax efter att Baldwin svarat ja publicerade Justin Biebers pappa, Jeremy, ett foto av sin son på Instagram med texten "Stolt är en underdrift! Förväntansfull inför nästa kapitel!"

Den 24-årige sångaren och den 21-åriga modellen har dejtat i flera omgångar och blev senast ett par för omkring en månad sedan, i samband med att Bieber avslutade ett förhållande med artisten Selena Gomez.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning