Uppgifter: Beyoncé har fött tvillingar

Bild: Lehtikuva/Brendan Smialowski

Världsstjärnan Beyoncé och hennes make, hiphopmogulen Jay Z, har fått tvillingar, skriver flera amerikanska medier.

Flera anonyma källor bekräftar för nöjessajterna People och Us Weekly att förlossningen ägde rum i Los Angeles tidigare i veckan. Parets talespersoner har inte officiellt bekräftat nyheten.

Med en Instagrambild som i princip hade sönder internet avslöjade Beyoncé i februari i år att hon var gravid igen. Över åtta miljoner personer tryckte på "gilla"-knappen under det första dygnet efter publiceringen. I dag har bilden över elva miljoner "likes" och är bildsajtens mest populära bild någonsin.

Beyoncé och Jay Z har sedan tidigare femåriga dottern Blue Ivy tillsammans. När hon föddes 2012 tvingades sjukhuset i New York stänga ned delar av sin förlossningsavdelning på grund av trycket från media och paparazzofotografer som ville bevaka födseln.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46