Tyska ursäkten: "Inte vår stil"

Bild: AFP / Lehtikuva/Jonathan Nackstrand

Delar av den tyska ledarstaben hånade det svenska laget efter Toni Kroos sena avgörande 2–1-mål. Det tyska landslaget bad senare officiellt om ursäkt för agerandet.

"Det var en känslofylld match. I slutet var en eller annan reaktion eller gest från våra ledare mot den svenska bänken lite väl känslomässig. Det är inte vår stil. Därför har vi nu bett om ursäkt till den svenska förbundskaptenen och hans lag", skriver landslaget på sitt officiella Twitterkonto.

Sedan avslutas tweeten på svenska:

"Ursäkta".

Kaos utbröt efter Kroos mål i den 95:e minuten och stora delar av det svenska laget kokade av ilska över de tyska ledarnas osportsliga uppträdande.

– Väldigt oprofessionellt och inget man förväntar sig från ett storlag, sade den svenska förbundskaptenen Janne Andersson efter matchen.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46