Två skadade vid brand i Trump Tower

Två personer skadades på måndagen vid en brand i Trump Tower i New York, varav en har skador som kan vara livshotande, uppger brandkåren i New York. Den andra personen skadades lindrigt, rapporterar CNBC. En av de skadade är en brandman, enligt brandkåren.

Ett 80-tal brandmän arbetade som mest på platsen, och branden uppges vara under kontroll. Tv-bilder har visat rök som stiger från taket på byggnaden i stadsdelen Midtown. Enligt brandkåren startade branden i värme- och ventilationssystemet.

Den amerikanske presidenten Donald Trump och hans familj befinner sig på annan ort, rapporterar CNBC.

"Det har varit en mindre, elektrisk brand i ett kyltorn på taket till Trump Tower. New Yorks brandkår var här inom några minuter och gjorde ett fantastiskt jobb", skriver Trumps son, Eric Trump, på Twitter.

I den 68 våningar höga byggnaden finns både lyxlägenheter och kontor, förutom att Trumps organisation har sitt huvudkontor där.

Hur du hittar det bästa lånet för dig

Den som någonsin har tecknat ett lån är förmodligen plågsamt medveten om hur svårt det kan tyckas vara att hitta rätt lån. Vad är det då som avgör om ett lån är bra eller inte? 17.9.2018 - 00.00