Trump skadeglad över Schwarzeneggers dåliga tittarsiffror

Programledare. Arnold Schwarzenegger får ris av sin företrädare.Bild: Skärmdump

Arnold Schwarzeneggers debut som programledare för "The new celebrity apprentice" blev ingen succé. Blivande presidenten Donald Trump är inte sen att notera saken.

Kaliforniens ex-guvernör, Arnold Schwarzenegger, fick dåliga betyg och tittarsiffror efter sin debutinsats som programledare för dokusåpan "The new celebrity apprentice" på kanalen NBC. Under flera säsonger leddes samma program av Trump, men då under namnet "The celebrity apprentice".

På Twitter påpekar Trump att Schwarzenegger fick usla siffror, och att han inte kan jämföras med Trumps egen insats från gångna säsonger.

"Så mycket för att vara filmstjärna", skriver Trump på Twitter, och avslutar med slutklämmen "Vem bryr sig, han stödde Kasich & Hillary".

Arnold Schwarzenegger har tidigare stöttat republikanska presidentkandidater, men förklarade inför det senaste valet att han inte tänkte rösta på Trump. Efter den blivande presidentens utspel på fredagsmorgonen var Schwarzenegger inte sen med att svara på sitt eget Twitterkonto: "Jag önskar dig lycka till och hoppas att du arbetar för ALLA amerikaner lika aggressivt som du har arbetat för dina tittarsiffror".

Hur du hittar det bästa lånet för dig

Den som någonsin har tecknat ett lån är förmodligen plågsamt medveten om hur svårt det kan tyckas vara att hitta rätt lån. Vad är det då som avgör om ett lån är bra eller inte? 17.9.2018 - 00.00