Trump överväger Kudlow som rådgivare

President Donald Trump letar efter en ny ekonomisk rådgivare i Vita huset.Bild: Lehtikuva/Mandel Ngan

USA:s president Donald Trump överväger att utse den konservative analytikern Larry Kudlow, känd profil i tv-kanalen CNBC, till ny ekonomisk rådgivare.

Kudlow skulle i så fall ersätta den förre Goldman Sachs-chefen Gary Cohn, som avgick som ekonomisk rådgivare till presidenten i förra veckan.

– Vi är inte överens om allt, men i detta fall tycker jag det är bra. Jag vill ha avvikande meningar, säger Donald Trump om Kudlow till journalister i Washington.

Enligt Trump finns det andra kandidater också.

– Men jag tror Larry har väldigt goda chanser, säger Trump.

Kudlow gav tidigt sitt stöd till Donald Trumps skattesänkningar, men har varit kritisk mot de protektionistiska inslagen i presidentens politik. Hans namn förekom även i spekulationerna när rådgivare skulle utses i samband med Trumps tillträde som president i januari 2017.

”Sälj din gamla bostad före du köper ny!”

Fastighetsförmedlingen Kotijoukkue är på alla sätt nyare, fräschare och mer dynamiskt men gamla goda råd och sunt förnuft är fortfarande en av grundstenarna i bobytarbranschen. Än gäller den gamla devisen att sälja sin gamla bostad förrän man köper ny. Ingen vill bli i fällan mellan två bostäder. 1.11.2018 - 09.42