Trump: Jag har inte läst Muellerrapporten

Donald Trump har inte läst Robert Muellers rapport. Bild: Lehtikuva-AFP/Saul Loeb

USA:s president Donald Trump har inte läst den särskilde åklagaren Robert Muellers rapport om ryssutredningen, meddelar han på Twitter.

"Jag har inte läst Muellerrapporten än, även om jag har all rätt att göra det. Jag känner bara till slutsatserna, och den stora, inget samarbete", skriver presidenten, syftandes på att Robert Mueller inte har hittat några bevis för samarbete mellan Trumpkampanjen och Ryssland inför presidentvalet 2016.

USA:s justitieminister William Barr har sagt att han kommer att göra en redigerad version av den nästan 400-sidiga rapporten tillgänglig för allmänheten senast i mitten av april, enligt nyhetsbyrån AFP.

Robert Muellers utredning påbörjades den 17 maj 2017 och lämnades in till justitieministern nästan två år senare, den 24 mars 2019.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46