Tredje matchen – tredje braksegern i VM

Finlands bandydamer tog sin tredje storseger i VM.

Efter 10–0 mot värdnationen Kina och hela 27–0 mot Schweiz blev det en till brakseger för Finland i VM i kinesiska Chengde.

Susanna Simola var igen på strålande spelhumör och satte hela fyra mål då Finland tog en 9–0-seger över Estland. Simola är nu uppe i elva fullträffar i turneringen.

Finlands målskyttar mot Estland: Susanna Simola 4, Linda Lohiniva, Miisa Klemola, Hanna Snäll, Joanna Nykänen ja Marisa Klemola.

Efter tre storsegrar med sammanlagda målskillnaden 46–0 ställs Finland för sin första verkliga prövning i VM då USA står för motståndet i kvartsfinal.

USA har åkt på tre klara förluster i A-gruppen då man förlorat mot Ryssland (0–5), Sverige (0–5) och Norge (0–4). Lagen i A-gruppen är de fyra seedade lagen medan lagen i B-gruppen, där Finland spelar, är de på förhand sett svagare lagen.

Finlands semifinal spelas på fredag klockan 9 finländsk tid.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46