Tonåring omkom i mc-olycka i Kyrkslätt

Bild: Linnea de la Chapelle/SPT

Olyckan inträffade under söndagskvällen.

Vid sextiden under söndagskvällen inträffade en trafikolycka med dödlig utgång på Koskisvägen i Kyrkslätt, då en fyrhjuling och en lättmotorcykel kolliderade.

Krocken ägde rum då fyrhjulingsföraren svängde in till en mataffär från Koskisvägen, framför motorcyklisten som kom körande i motsatt riktning.

Enligt ögonvittnen accelererade motorcyklisten kraftigt och körde på bakhjulet före krocken. Framhjulet sänktes precis före krocken.

Tonåringen som körde motorcykeln omkom i sammanstötningen. Båda inblandade var från orten.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning