Tennisstjärnor fick vinnande start på 2018

Simona Halep vann första matchen i Shenzhen Open. En uppvärmning inför Australian Open.Bild: EPA/WALLACE WOON

Tennisspelarna laddar upp inför Australian Open om ett par veckor med diverse förhandsturneringar. Flera av stjärnorna ringde in det nya året med vinnande starter.

Världsettan Simona Halep vann planenligt sin öppningsmatch i Shenzhen Open i Kina mot 110-rankade amerikanskan Nicole Gibbs med 6–4, 6–1.

– Det betyder mycket för mig att få en lyckad start, säger rumänskan, som ännu saknar en grand slam-seger, i segerintervjun enligt WTA-tourens webbplats.

Femfaldiga grand slam-vinnaren Maria Sjarapova städade också av sin premiärmotståndare i Shenzhen. Seger mot Mihaela Buzarnescu, Rumänien, med 6–3, 6–0.

59-rankade Sjarapova siktar på att göra sin första hela säsong sedan comebacken i april 2017 efter en 15 månader lång dopningsavstängning.

Plast- och luktfria målfärger av förnyelsebara naturoljor

För fempersonersfamiljen i Malax var valet av Uulas färger enkelt. Inhemska, naturenliga, luktfria, utsläppsfria samt utmärkt service och personal är det som ligger överst. Att färgerna är enkla att stryka på och färgvärlden varm, vacker och harmonisk bidrar till helheten. 4.12.2018 - 09.08