Tävla och vinn: gissa rätt sång

HBL:s läsare har nu möjligheten att vinna två biljetter till öppningskonserten på Musik vid havet den 17 juni.

Vad heter sången som tenoren Topi Lehtipuu och pianisten Kiril Kozlovsky framför på videon?

Bland alla som svarat lottar vi ut fem biljettpaket à två biljetter till öppningskonserten på Musik vid havet i Ingå kyrka den 17 juni. Värdet på ett biljettpaket är 67 euro.

Svara genom att skicka ett mejl till tavling (at) ksfmedia.fi eller genom att kommentera videon på Facebook. Svaren vill vi ha senast onsdagen den 8 juni klockan 15.

Ett hett tips är att sången i fråga framförs på öppningskonserten – hela programmet hittar du på www.musikvidhavet.fi. Ett ännu hetare tips är att konserten går under rubriken Wolfgangs variationer.

Pippi skuttar omkring på Finns sommarteater

Pippi Långstrump, Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump, är en av Astrid Lindgrens mest kända och populära figurer. Sommaren 2019 skuttar hon omkring på Finns sommarteaters (tidigare Glims sommarteater 1973-2005) scen i Esbo till Georg Riedels välkända musik. Senast spelades Pippi på Finns år 2006 och det var alla tiders publiksuccé på sommarteatern med nästan 6000 åskådare! Då spelades huvudrollen av Josefin Silén, som sedan dess utbildat sig till musikalartist i Sverige och i höst spelar Esmeralda i Ringaren i Notre Dame på Tampereen Teatteri. 29.3.2019 - 07.54