Svindal fortsätter karriären

Ole Einar Bjørndalen, Marit Bjørgen och Emil Hegle Svendsen. Det har varit gott om norska vintersportstjärnor som lagt av i vår. Men nu är det klart att åtminstone en norsk veteran fortsätter sin karriär.

35-årige Aksel Lund Svindal fortsätter i det norska alpina landslaget nästa säsong. Svindal har haft problem med ett knä de senaste säsongerna och det var länge osäkert om han skulle fortsätta eller ej.

Svindal tog OS-guld i störtlopp i Pyeongchang och hade tre världscupsegrar under säsongen. Han har tagit ytterligare sex OS- eller VM-guld under karriären och satsar nu vidare mot VM i Åre nästa år.

Fem saker att komma ihåg när du ansöker om konsumtionskredit:

Ett lånebeslut från en ansvarsfull långivare är en försäkran om att du vågar ta lånet och att det inte kommer att leda till problem. Det viktigaste för konsumenten är att den egna ekonomin klarar av att betala tillbaka lånet. En ansvarsfull långivare tar hänsyn till detta. Fastän räntesatserna verkar svåra att förstå, lönar det sig att fästa uppmärksamhet vid långivarens ansvarsfullhet. 20.7.2018 - 00.00