Svidande uddamålsförlust för Cocks i Champions League

Teemu Tamminen. Arkivbild. Bild: Heikki Saukkomaa/Lehtikuva

De regerande finländska handbollsmästarna Cocks från Riihimäki förlorade med minsta möjliga marginal, 30-31, i Champions League-mötet mot Eurofarm Rabotnik.

Nordmakedoniska värdarna Rabotnik var det bättre laget i den första halvan och ledde välförtjänt med 17-13 vid pausvila. Till andra halvleken kom dock Cocks med ny kämparanda och man klarade av att kapa av hemmalagets ledning rätt fort. Vid 39 minuter var matchen kvitterad.

De resterande tjugo minuterna var en tuff kamp där varken Rabotnik eller Cocks lyckades dra ifrån, men en minut innan slutsignal sköt Goce Ojleski 31-30 för hemmalaget, och gästerna från Riihimäki lyckades inte längre utjämna.

Cocks främsta målskytt i matchen var Teemu Tamminen med sex fullträffar. Cocks fortsätter Champions League-matcherna med att möta Sporting Lissabon på hemmaplan nästa söndag.

Kim Herold: ”Motorsängen hjälper mot snarkningarna”

Musikern Kim Herold, även känd från tv-programmet Selviytyjät, har märkt att en bra säng gör det lättare att återhämta sig och att den till och med förebygger idrottsskador. 4.11.2019 - 00.00

Mer läsning