Svenska Yle direktsänder i nio timmar under toppmötet

Donald Trump och Vladimir Putin på APEC-mötet i november 2017. Bild: AFP-Lehtikuva/Jorge Silva

Svenska Yle storsatsar på toppmötet mellan Donald Trump och Vladimir Putin, med bland annat nio timmar direktsänd tv.

Sändningen, som visas i både Yle Fem och på Arenan, börjar klockan 9 på morgonen och pågår till klockan 18. Carin Göthelid och Magnus Swanljung är programledare.

I sändningen medverkar bland annat ett 20-tal gäster. Bland dem finns två före detta utrikesministrar Erkki Tuomioja och Pär Stenbäck, två före detta Moskvaambassadörer René Nyberg och Harry Helenius, president Tarja Halonens tidigare presschef Maria Romantschuk, Utrikespolitiska institutets direktör Teija Tiilikainen och Amnestys verksamhetsledare Frank Johansson.

Yle Vega fokuserar på toppmötet från klockan 7 på morgonen till klockan 18 på kvällen.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning