Svenska Teaterns publik ökade med hälften

Bild: HBL-arkiv/Cata Portin

Spelåret 2018 – 2019 såg närmare 85 000 personer Svenska Teaterns olika produktioner, vilket är en ökning med 50 procent jämfört med spelåret innan.

På Stora scenen var dragplåstren musikalen CHESS på svenska, som hade en publik på totalt 50 499, samt familjeföreställningen Hans och Greta som sågs av drygt 13 000 barn och vuxna. Också de mindre scenerna Nicken och Amos hade ökande publiksiffror. Den slutsålda succén Pappan återkommer på repertoaren nästa år.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning