"Stranger things" får en fjärde säsong

"Stranger things" förnyas med en fjärde säsong. Pressbild. Bild: Netflix

Netflix ger "Stranger things"-skaparna bröderna Duffer nytt förtroende och meddelar att det blir en fjärde säsong av serien.

– Hela teamet från Netflix har varit fantastiskt. Från vårt första pitchmöte till premiären av 'Stranger things 3', vilket ger oss den typ av stöd, vägledning och kreativ frihet som vi alltid har drömt om. Vi ser fram emot att få berätta många fler historier tillsammans – och vi börjar naturligtvis med att återvända till Hawkins, säger Dufferbröderna i ett pressmeddelande.

Den senaste säsongen av den nostalgiska sci fi-serien hade premiär på USA:s nationaldag, den 4 juli. "Stranger things" satte då nytt rekord för plattformen. Inom fyra dagar efter släppet hade 41 miljoner användare börjat titta på serien.

Samtidigt meddelar Netflix att man knutit de två tvillingbröderna till sig och ingått ett avtal som innebär att de kommer att fortsätta skapa både serier och filmer för strömningstjänsten.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning