"Stranger things" får en fjärde säsong

"Stranger things" förnyas med en fjärde säsong. Pressbild. Bild: Netflix

Netflix ger "Stranger things"-skaparna bröderna Duffer nytt förtroende och meddelar att det blir en fjärde säsong av serien.

– Hela teamet från Netflix har varit fantastiskt. Från vårt första pitchmöte till premiären av 'Stranger things 3', vilket ger oss den typ av stöd, vägledning och kreativ frihet som vi alltid har drömt om. Vi ser fram emot att få berätta många fler historier tillsammans – och vi börjar naturligtvis med att återvända till Hawkins, säger Dufferbröderna i ett pressmeddelande.

Den senaste säsongen av den nostalgiska sci fi-serien hade premiär på USA:s nationaldag, den 4 juli. "Stranger things" satte då nytt rekord för plattformen. Inom fyra dagar efter släppet hade 41 miljoner användare börjat titta på serien.

Samtidigt meddelar Netflix att man knutit de två tvillingbröderna till sig och ingått ett avtal som innebär att de kommer att fortsätta skapa både serier och filmer för strömningstjänsten.

Bli kock i Axxell

Svenskfinlands kändaste kock, Micke Björklund, har trätt in som mentor och mecenat för Axxells kockutbildning i Karis, för kockutbildningens framtid och Finlands matkultur. 8.10.2019 - 11.40

Mer läsning