"Störst av allt" högst på Netflix-topplista

Felix Sandman och Hanna Ardéhn i "Störst av allt". Pressbild. Bild: Nikola Predovic/Netflix/TT

Den svenska Netflix-satsningen "Störst av allt" verkar gå bra utomlands. När Netflix i Storbritannien och Irland presenterar listor över sina mest sedda program ligger serien högst bland de icke-engelskspråkiga, skriver Variety.

Serien med den engelska titeln "Quicksand" placerar sig bland annat före det italienska gangsterdramat "Den obarmhärtige" och franska science fiction-serien "Osmosis".

Men samtidigt verkar det vara en bit kvar till de mest sedda programmen totalt. "Störst av allt" tar sig inte in på seriernas topp tio, där det amerikanska zombiedramat "Black summer" är etta. Flest tittare av alla program har naturdokumentären "Our planet".

Netflix har tidigare varit notoriskt hemliga med sina tittarsiffror. På sistone har man dock ökat insynen något, bland annat genom topplistor med Storbritannien som testmarknad.

"Störst av allt", med Hanna Ardéhn och Felix Sandman i huvudrollerna är en filmatisering av Malin Persson Giolitos succéroman. Den lanserades i 190 länder samtidigt den 5 april i år.

Bli kock i Axxell

Svenskfinlands kändaste kock, Micke Björklund, har trätt in som mentor och mecenat för Axxells kockutbildning i Karis, för kockutbildningens framtid och Finlands matkultur. 8.10.2019 - 11.40

Mer läsning