Vill du få ett städat hem som passar just dig?

Stella Flexibel är skräddat enligt dina behov! Vi tror att varje hem är unikt och har sin egna karaktär. Stella Flexibel är en städningstjänst vars innehåll bestäms under ett planeringsmöte för att möta precis dina behov. Utöver att städa, tvättar och stryker vi också byket, byter lakan och om du önskar rastar vi också din hund.

Stella erbjuder också alla de tilläggstjänster som du behöver, från fönstertvätt till rengöring av madrasser och möbeltextiler på plats. Även flyttstädning och engångsstädning finns att få! Ska du ordna en fest i ditt hem eller är du för övrigt i behov av engångshjälp för att städa ditt hem? Du kan beställa från Stella städning av en yrkeskunnig för exempelvis en lätt eller en omfattande städning eller röjning. Efter vår visit är ditt hem rent och fräscht. Förutom hem städar vi också fritidsbostäder eller din båt.

Boka ett planeringsmöte från numret 020 768 9788. Under mötet kommer vi överens om arbetet samt tidpunkten och regelbundenheten för städningen.

Huvudstadsregionen innefattar: Helsingfors, Esbo, Vanda, Grankulla, Lojo, Nummela, Vichtis och Kyrkslätt.

Prisexempel på timdebiteringar för hemtjänstens avtalskunder:

Hushållsarbete (städning, strykning m.m.)

måndag – tisdag 41,50 €/h (inkl. moms 24%).

Du får hushållsavdrag på alla Stellas städ- och hemtjänster! Vilket betyder att du får dra av 50% av arbetets kostnader.

Ta kontakt:

Ring 020 768 9788 om du undrar över något eller vill beställa våra städtjänster.

Du kan också kontakt oss per e-post: asiakaspalvelu@stella.fi

www.stella.fi

De flesta som anlitar Stellas städningstjänst är just småbarnsföräldrar men också äldre personer som behöver hjälp i vardagen.

- Vi har en hektisk vardag med småbarn och många arbeten som vi försöker pussla ihop. Att anlita städare hjälper oss enormt och stöder oss i vardagen, berättar en kund som bor i en trea i Alphyddan i Helsingfors. Valet av just Stellas tjänster var enkelt.

- Jag googlade olika städningsfirmor och Stellas nätsidor var klara och tydliga. De var lätta att kontakta och det gick snabbt!

Familjen har redan i nästan två år anlitat städtjänsten regelbundet varannan vecka och är väldigt nöjda.

- Vi är speciellt nöjda då vi haft samma städare, Anu, en lång tid. Det är det bästa! Det blir en personlig relation och gör det lättare på alla plan både för oss och Anu. Hon känner till våra rutiner, vårt hem, vår familj och vet hur vi vill ha det och vi behöver inte förklara varje gång.

- Hon har egen nyckel men personligen skulle jag inte ge den åt någon annan än henne. Vi litar på henne och är väldigt nöjda. Förtroendet är oerhört viktigt.

Många som har regelbunden städning väljer att ge egen nyckel till städaren men det får man göra helt hur man vill.

- Det underlättar också min vardag att ha egen nyckel, som till exempel idag då vädret var fruktansvärt och bussen inte kom. Ingen behöver vänta på mig ifall jag är tio minuter sen, berättar Anu som jobbat som hemstädare sedan 2002.

Förtroende är väldigt viktigt i kundrelationen.

- Städning av hemmet är en ytterst personlig sak och jag har givetvis tystnadsplikt. Jag är väldigt glad över att bli så väl bemött och att ha så fantastiska kunder. De är underbara mänskor! En del har jag jobbat för ända sedan starten 2002, berättar Anu.

Hushållsavdraget

Det vanligaste är att kunderna anlitar städaren tre till fyra timmar per gång varannan vecka. Anu gör en grundlig städning i hemmet med allt vad det innebär och föreslår för kunden ifall till exempel en kylskåps- eller bastustädning är på sin plats. Fönster överlämnar hon dock åt Stellas specialiserade fönstertvättare.

- Vi gör nog så kallad normalstädning mellan varven men hinner knappt plocka efter barnen själva på vardagar. Det är fantastiskt att komma hem då Anu varit och allting glänser då det är så rent. Hon hjälper och stöder oss, konstaterar kunden.

- Det är värt varenda en slant. Kostnaderna är förstås en balans mellan vad du betalar och hur nöjd du är. Med hushållsavdraget så blir det ju dessutom mycket förmånligare.

Alla redskap och tvättmedel är kundernas egna.

- Städredskap är helt enkelt personliga och många vill använda egna ekologiska tvättmedel som de själva godkänner vilket är ändamålsenligt i barnfamiljer. För mig är mikrofiberdukar a och o samt Fairy, Tolu och vanlig soda, berättar Anu.

En del personer tycker att de själva måste plocka undan det värsta innan städaren kommer.

- Det behövs verkligen inte.

Jag har sett både ett och annat och är inte så lättskrämd, säger Anu med ett skratt.

- Jag har själv också jobbat som städare och känner till fenomenet men det är nog upp till var och en. Det är ju inte meningen att städaren inte ska ha något att göra, säger kunden.

Nya tider

Idag är det få som höjer på ögonbrynen åt städtjänst och majoriteten som anlitar Stella är helt vanliga småbarnsfamiljer. Anu som varit i branschen i femton år har sett och hört det mesta.

- Det gjorde oerhört mycket

för branschen att hushållsavdraget infördes! Det var en radikal förbättring på alla plan. Efter det började även så att säga vanliga familjer anlita städare. Tack vare det skapades också fler arbetsplatser och svart arbetskraft minskade, konstaterar Anu.

Hon är nöjd över arbetsgivarens, Stellas, flexibilitet.

- Jag får precis så mycket eller lite timmar jag behöver.

Alla städare är givetvis också försäkrade från Stella ifall något skulle gå sönder i hemmet under en städning. Stella erbjuder hemstädning även långt utanför huvudstadsregionen.

- Ta absolut kontakt med Stella och diskutera vilket just ditt behov av hemstädning är!