Stannar du för att tanka? Nu går det att beställa mat direkt till bilen vid ABC-stationerna

ABC:s kunder kan beställa mat från à la carte-menyn, pizzor och hamburgare via en mobilapplikation för att undvika kontakt med andra kunder. Bild: Pxhere

ABC:s kunder kan minimera kontakten med andra kunder genom att beställa och betala sin matportion i förväg, och få den levererad ut till bilen.

– Vi vill underlätta våra kunders oro och erbjuda ett säkert sätt att äta restaurangmat i denna exceptionella situation. En ovanlig situation utmanade oss att komma fram till ett nytt sätt att leverera mat. Kunder behöver inte alls stiga ur bilen, säger ABC:s utvecklingschef Marko Fonsén i ett pressmeddelande.

Maten beställs och betalas i förväg via ABC:s mobilapplikation som omfattar över 70 stationer i landet. Kunden meddelar i samband med beställningen att hen vill ha maten levererad till bilen. Bilen ska stå i en parkeringsruta som är utmärkt för avhämtning av mat vid den aktuella stationen.

  • Annons: Förvaringstjänster ny nisch för Grabbarna Flytt

    Finlandssvenska företaget Grabbarna Flytt har på sina fem år vuxit så det knakar. Förutom flyttservice och logistiska tjänster åt både privathushåll och företag kan man som nyhet nu också erbjuda förvaring. 14.2.2020 - 10.44

    Mer läsning