Spice Girls återförening kan få fortsättning

Melanie Brown, Geri Horner, Emma Bunton och Melanie Chisholm. Bild: Joel Ryan/TT-AP

Det är inte säkert att Spice Girls återföreningsturné är över. Vid avlutningsspelningen på Wembley hintade Mel B om en fortsättning.

Spice Girls-stjärnan Geri Horner (före detta Halliwell) ångrar att hon slutade i popbandet 1998. Det berättade hon för fansen under en konsert i London.

– Jag behöver berätta något som jag borde ha sagt för länge sen, sade Horner under konserten, enligt flera medier.

Hon vände sig till både fansen på plats och de övriga bandmedlemmarna och bad om ursäkt för att hon lämnade bandet för 21 år sedan.

– Förlåt. Jag är ledsen att jag slutade. Jag betedde mig som en skitunge. Det är så skönt att vara tillbaka med tjejerna jag älskar.

Geri, som har artistnamnet Ginger Spice, valde att lämna popfenomenet Spice Girls när bandet var som allra störst 1998. Hon uppgav då att hon var utmattad och behövde en paus.

Spelningen på Wembley Stadium var den sista på Spice Girls återföreningsturné, som dragit genom Storbritannien och Irland sedan den 25 maj.

Melanie Brown, även känd som Mel B eller Scary Spice, lovade dock en fortsättning:

– Vi ses i februari i Australien, ropade hon ut till publiken.

Det skulle i så fall bli första gången Spice Girls gör ett konsertframträdande på kontinenten

De första konserterna på turnén drabbades av stora ljudproblem men lördagens framträdande inför 80 000 fans på den engelska nationalarenan avlöpte utan problem.

Kim Herold: ”Motorsängen hjälper mot snarkningarna”

Musikern Kim Herold, även känd från tv-programmet Selviytyjät, har märkt att en bra säng gör det lättare att återhämta sig och att den till och med förebygger idrottsskador. 5.11.2019 - 14.22

Mer läsning