Spansk tidning: Ronaldo borta flera veckor

Cristiano Ronaldo. Bild: Martin Bureau

Den färska Europamästaren har en sjukledighet framför sig.

Cristiano Ronaldo skadade sig tidigt i den första halvleken i EM-finalen mot Frankrike. Enligt spanska tidningen Marca har en undersökning visat att den portugisiske stjärnspelaren har ådragit sig en ligamentskada i vänster knä och därför riskerar att missa säsongsstarten med Real Madrid.

Champions League-vinnaren Real Madrid inleder tävlingssäsongen den 9 augusti i den europeiska supercupfinalen mot Europa League-vinnaren Sevilla. Enligt Marca brukar liknande skador kräva fyra veckors rehabilitering, vilket innebär att det blir en kamp mot klockan för 31-årige Ronaldo.

Den spanska ligan startar den 21 augusti.

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning