Spaningarna efter 23-åriga Martin Clausen fortsätter – sågs i centrum under efternatten

Tips önskas. Martin Johannes Clausen sågs senast i Berghäll på tisdag kväll förra veckan.Bild: Helsingforspolisen

Helsingforspolisen har hittills inte gjort något genombrott i fallet Martin Clausen. 23-åringen försvann spårlöst i slutet av oktober.

Polisen har gått genom de tips som kommit in om Martin Johannes Clausens rörelser i Helsingfors under natten mellan den 24 och 25 oktober då 23-åringen senast sågs.

Clausen lämnade en bar i Berghäll vid åttatiden på tisdagskvällen den 24 oktober och ska då ha sagt han skulle bege sig hem till sin bostad på Busholmen.

Men enligt polisen sågs Clausen på nytt utanför en bar i centrum vid tvåtiden på natten. Det är för närvarande den senaste observationen av 23-åringen.

– Vi har nu en ganska bra bild av hans rörelser och talar med personer som varit i hans sällskap under kvällen. Vi tittar också på inspelningar på övervakningskameror, säger utredningsledaren Jussi Wahe vid Helsingforspolisen.

Martin Clausen är bosatt på Busholmen i Helsingfors och har studerat vid yrkesinstitutet Prakticum. Han är ungefär 180 centimeter lång, slankt byggd och bär glasögon. Han har mustasch och skägg. Under kvällen då han försvann var 23-åringen klädd i blå jeans och brun läderrock. Han bar en svart hatt, en halsduk och hade svarta skor.

Polisen ber alla som gjort någon iakttagelse av Clausen den 24 och 25 oktober att ta kontakt så fort som möjligt. Observationer och annan information om fallet kan anmälas per e-post till adressen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi eller via Whatsapp på numret 0295 476 148.

Hur du hittar det bästa lånet för dig

Den som någonsin har tecknat ett lån är förmodligen plågsamt medveten om hur svårt det kan tyckas vara att hitta rätt lån. Vad är det då som avgör om ett lån är bra eller inte? 17.9.2018 - 00.00