Söndagens huvudartist på Ruisrock ställde in i sista sekund

Travis Scott skulle ha uppträtt på söndag kväll. I stället blir det Migos som hoppar in för honom.

Den amerikanske rapartisten Travis Scott har ställt in sin spelning på Ruisrock, skriver Ruisrock i ett pressmeddelande.

Scott, som skulle spela på söndagskvällen på en av huvudscenerna, har uppgett att logistiken ställde till det för honom.Travis Scott heter egentligen Jacques Berman Webster II och kommer från Houston i Texas.

I stället för Travis Scott kommer hiphop-trion Migos från Atlanta i USA att spela. Migos är kända för låtar som Bad and Boujee, Motor Sport och Stir Fry. Han har även gjort samarbeten med bland annat Kate Perry, Nicki Minaj och Pharrell Williams.

De som har oanvända dagsbiljetter för söndagen kan få tillbaka sina pengar genom att gå till Ruisrocks officiella biljettförsäljare Tiketti från och med måndagen den 8 juli klockan 9.

Ruisrock pågår i helgen. Foto: Laura Ukkonen/Lehtikuva Bild: Laura Ukkonen/Lehtikuva

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46