Sofia Helin filmar med Alfredson

Sofia Helin. Arkivbild Bild: Stig-Åke Jönsson/TT

"Bron"-skådespelaren Sofia Helin har fått en roll i Tomas Alfredsons filmatisering av Jo Nesbøs "Snömannen", skriver Aftonbladet.

Norska Dagbladet skriver att även David Dencik har fått en roll i filmen som har titeln "The snowman". Sedan tidigare är det klart att Michael Fassbender, Rebecca Ferguson och Charlotte Gainsbourg spelar i filmen. Premiären är beräknad till 2017.

Sofia Helin har också en roll i den kommande tyska miniserien "The same sky" som regisseras av Oliver Hirschbiegel ("Undergången").

Aktia hjälper dig att tänka framåt

De flesta finländare har idag koll på att hem, fritidsbostad och fordon behöver försäkras för att hålla ekonomin i balans om allt inte går som planerat. När det kommer till personförsäkringar är läget ett annat. Jämfört med många andra länder har Finland ett bra socialskydd och många förlitar sig på att man får tillräckligt stöd för att klara sig ekonomiskt om något allvarligt inträffar. Men hur långt räcker socialskyddet egentligen? Hur påverkas livet om man insjuknar allvarligt och inte längre kan arbeta? Klarar sig familjen ekonomiskt utan en förälder? 9.4.2020 - 00.00

Mer läsning