Sky: Julia Skripal skrivs ut från sjukhuset

Julia Skripal, på en bild tagen från hennes Facebooksida. Arkivbild. Bild: LEHTIKUVA / AFP PHOTO / FACEBOOK PAGE OF YULIA SKRIPAL

Den ryske exspionen Sergej Skripals dotter Julia Skripal skrivs ut från sjukhuset där hon vårdats efter nervgiftattacken i brittiska Salisbury tidigare i år, rapporterar Sky News.

Enligt källor till Sky News skulle hon ha skrivits ut under måndagen, men det är oklart om så blev fallet. Hennes läkare väntas göra ett uttalande senare under dagen.

Sergej och Julia Skripal hittades kraftigt medtagna på en parkbänk i Salisbury i södra England 4 mars. De fördes till sjukhus, där det kunde konstateras att de förgiftats med det Sovjetutvecklade nervgiftet Novitjok. Tillståndet för de båda ansågs under flera veckor vara kritiskt, men både Sergej och hans dotter har sedan dess svarat väl på behandlingen och återhämtat sig.

Storbritannien har beskyllt Ryssland för giftattacken, vilket har lett till bottenfrusna relationer mellan Moskva och stora delar av västvärlden.

En nästan skuldfri bostad ger dig flera möjligheter i din ekonomi

Ett omvänt bostadslån innebär utnyttjande av den förmögenhet man har fast i sin bostad. Om man känner att pensionen inte räcker till och besparingar sitter i väggarna, kan man frigöra medel genom att ta banklån på upp till hälften av bostadens värde. 25.4.2019 - 10.46